Kokkekniv 20 cm DLC

Art. nr: GZ-2

Kokkekniv fra Globals serie Global Z, 20 cm.

3 199 krInStock
In stock

Kokkekniven fra Global Z er en videreutvikling av Globals klassiske kokkekniv G-2. Forskjellen er at Global Z har et svart DLC-belegg (Diamond-Like Carbon), som ikke bare er visuelt spennende, men også gir kniven en bedre ytelse. DLC-behandlingen øker hardheten i stålets overflate med over 140 prosent. Kokkekniven er allsidig og kan brukes til å skjære, hakke og kutte de fleste råvarer. Tyngden i knivbladet gjør det også lettere å jobbe med store kjøttstykker og rotgrønnsaker.
 


Global Z er en eksklusiv knivserie som kommer med serienumre. På grunn av den avanserte produksjonsprosessen produseres det kun et begrenset antall eksemplarer hvert år. Pusseklut og elegant gaveeske er inkludert.

 

Global Z
Varemerke
Global
Produktserie
Global Z
Farge
Sort
Materiale
Rustfritt stål
Størrelse
20 cm
HRC
56-58
EAN
4943691801333
EAN14
14943691801330

Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. Garantien omfatter ikke Globals tekstiler, for dem gælder købsloven. Det betyder, at du har ret til at reklamere forudsat, at rådene om vedligeholdelse er blevet fulgt.

VEDLIKEHOLD AV GLOBALKNIVER

En helt ny Global-kniv er ekstremt skarp, nøyaktig så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at kniven din kan fortsette å prestere på samme nivå, er det noen ting du bør være klar over.

RENGJØRING

Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.

UNDERLAG

Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.

SLITASJE

Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.

OPPBEVARING

Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.

VEDLIKEHOLD

For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.

Lignende produkter