A cut above the rest.
Den skarpeste kniven i skuffen siden 1985. Det er Global Knife. Suksesshistorien kan fremfor alt tilskrives en unik stålblanding og en sylskarp japansk presisjon.
I 1985 fikk designeren Komin Yamada i oppdrag å utvikle en helt ny japansk kjøkkenkniv. Resultatet ble kokkekniven Global G-2. Kniven er lik den som ble lansert, noe som er et bevis på at det er en virkelig god design. Kniven er laget av Globals egen stålblanding Cromova 18. Kombinasjonen av et slitesterkt stål, et stilig design og en ekstremt skarp egg var det som gjorde Global Knife raskt populær. I dag finnes kniven på nesten alle restaurantkjøkken og Global har vokst til å bli et av verdens største knivmerker.
Dalelvs knivguide
Hva er forskjellen mellom en kokkekniv og en universalkniv? Og hvilke er de viktigste modellene å ha i knivblokken? Lær dette og mye mer i Dalelvs knivguide!

Join the fun
Få gode tilbud og tips fra profesjonelle kokker. Bli med i Globals mailklubb!

Bak kulissene hos Global
I Global-kniven veves japansk filosofi, tradisjonelt håndverk og moderne design sammen til et enkelt, stilistisk uttrykk.