Amuse-bouche på festbordet

Publisert av: Hanna Høiness, 26.05.2025

Vil du gjøre noe ekstra til sommerens mingel? Server maten på en skje, det som også kalles amuse-bouche.

Små detaljer gjør stor forskjell på festbordet. Å servere direkte på skjeen er både praktisk og, ikke minst, stilfullt – og det tilfører en leken touch til matopplevelsen. Her lar vi ulike skjeer fra Globals sortiment erstatte tallerkenene og bli en dekorativ del av serveringen – og et samtaleemne på festen!

DESSERTSKJE

På sommerens festbord kan dessertskjeene innta sin plass allerede fra start. Legg skjeene på et fat med is og fyll dem med tangkaviar – en liten, sval appetittvekker som setter en elegant tone for kvelden. Enkelt, vakkert og smakfullt.

SUPPESKJE

Vil du by på noe mer mettende? Server en minivariant av forretten direkte på en større skje. Globals suppeskjeer har en vakker form og er noe dypere og rundere – perfekte for kokte nypoteter, rømme og tangkaviar. Server med et glass bobler og la gjestene forsyne seg selv.

Appetiser-skje

Navnet sier appetiser, men Globals stilige forrettsskje passer like bra til en munnfull dessert. En elegant skje som gjør seg ekstra flott på det dekkede bordet – gjerne med en liten brownie og krem.

Spiseskje

Til kaken får Globals spiseskje en ny, leken rolle. Plasser skjeene direkte i kremen og la gjestene ta sin egen skje – og forsyne seg med kake. En deilig og lett avslutning.

Relaterte produkter