Biff Rydberg med sennepskrem

Publisert av: Lena Unger, 07.03.2016

Biff Rydberg er en klassiker: det er en luksuriøs variant av pytt-i-panne med oksefilet, stekt løk og potetterninger toppet med eggeplomme og persille, servert med en velsmakende sennepskrem. 


INGREDIENSER

(4 personer)
 

Biff Rydberg
800 g oksefilet, i terninger på 2x2 cm
800 g poteter, i terninger
2 stk gul løk, hakket
4 stk egg (eggeplommer)
bladpersille, finhakket
salt og pepper
smør til steking


Sennepskrem
2 ss sennepspulver
2,5 dl kremfløte
3 ss strøsukker
2 ss dijonsennep
2 dl frisk pepperrot, revet
salt og pepper

...

SLIK GÅR DU FREM

Legg potetene i vann for å fjerne stivelsen.

Begynn deretter med sennepskremen. Visp fløten lett og tilsett de andre ingrediensene. Visp litt til og smak til med salt og pepper.

Stek potetene i rikelig med smør til de er gylne. Smak til med salt.

Stek løken over middels varme til den er myk. Smak til med salt.

Stek kjøttet i en varm panne i noen minutter, til den har fått fin farge. Tilsett salt og pepper.

Legg kjøtt, løk og poteter på en tallerken. Plasser en eggeplomme, strimlet persille og sennepskrem på hver tallerken.

RELATERTE produkter