Ta grillingen til nye høyder med hjelp fra proffkokken Øyvind Bøe Dalelv. I denne videoen tilbereder han miso-torskefilet. Et must å prøve!
De fleste forbinder nok miso med sushi og misosuppe, men det kan brukes til så mye mer. Her bruker Øyvind Bøe Dalelv mørk misopaste for å smaksette marinaden til sine torskespyd. Sammen med avokado, lime og granateple blir dette en rett som får munnen til å løpe i vann.
Vi sees ved grillen!
INGREDIENSER
300 g torskefilet, uten skinn og bein
30 g misopaste
1 ss sesamolje
2 ss soyasaus
2 stk lime
1 ss sesamfrø
1 stk avocado
1 stk granateple

Slik gjør du
Start med å skjære fisken i biter. Pensle med misopaste, sesamolje og soyasaus. Krydre med salt og pepper.
Grill på yakatorigrill i ca. 2–3 minutter. La fisken hvile.
Server med limebåter, avokadoskiver og ferske granateplekjerner.