Slik går du frem
Mal kjøttet i en kjøttkvern. Legg det i en bolle. Bland det malte kjøttet med vann, olje, salt og pepper.
Lag tartarsausen ved å blande eggeplomme, kapers, sennep, cornichons og løk. Tilsett olje i en fin stråle under visping. Fortsett til sausen har riktig konsistens. Smak til med salt, worchestershiresaus og tabasco.
Skjær potetene i tynne skiver med mandolin. Deretter strimler du skivene med en kniv til ca. 2x2 mm tykke stenger. Skyll potetene under rennende vann til vannet blir klart. Tørk av med et håndkle. Varm opp frityrolje til 175 grader. Frityrstek potetene til de er gylne og legg dem på papir.
Form kjøttet til biffer ved hjelp av en stansering. Smør på tartarsaus. Legg poteter og urter på toppen. Avslutt med olivenolje og litt svart pepper.