Grillet er best - selv når det gjelder desserter. Prøv proffkokken Øyvind Bøe Dalelvs oppskrift på grillede ananas. En soleklar favoritt i sommervarmen!
Det er ikke bare kjøtt, fisk og grønnsaker som smaker bedre med grillstriper. Nesten alt kan legges på risten! Hvis du ikke har prøvd å grille frukt, er det på tide å gjøre det nå. Kan vi friste med Øyvind Bøe Dalelvs hete ananas med kald vaniljeis?
Like god som genial!
INGREDIENSER
1 stk ananas
2 stk lime
4 ss honning
1 stk rød chili
Vaniljeis
Frysetørkede bringebær
Mynte

Slik gjør du
Start med å skrelle og rense ananasen. Kutt den i staver og fjern stilken.
Bland sammen honning, limesaft, limeskall og finhakket rød chili.
Grill ananasen på alle sider og pensle med honningblandingen.
Server med iskrem, frysetørkede bringebær og mynte.