Grillet er best - selv når det gjelder desserter. Prøv proffkokken Øyvind Bøe Dalelvs oppskrift på grillede ananas. En soleklar favoritt i sommervarmen!
Det er ikke bare kjøtt, fisk og grønnsaker som smaker bedre med grillstriper. Nesten alt kan legges på risten! Hvis du ikke har prøvd å grille frukt, er det på tide å gjøre det nå. Kan vi friste med Øyvind Bøe Dalelvs hete ananas med kald vaniljeis?
Like god som genial!
INGREDIENSER
1 stk ananas
2 stk lime
4 ss honning
1 stk rød chili
Vaniljeis
Frysetørkede bringebær
Mynte
Slik gjør du
Start med å skrelle og rense ananasen. Kutt den i staver og fjern stilken.
Bland sammen honning, limesaft, limeskall og finhakket rød chili.
Grill ananasen på alle sider og pensle med honningblandingen.
Server med iskrem, frysetørkede bringebær og mynte.
Slipp fantasien løs ved grillen med Øyvind Bøe Dalelvs oppskrift. I denne videoen lager han en deilig variant av biff satay med agurk- og rettichsalat.
Begynner kniven din å bli sløv? Da er det på tide å skjerpe den! I Dalelvs slipeskole viser Øyvind Bøe Dalelv hvordan du bruker knivsliperen på riktig måte.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.