Gino med mynte og knuste vaniljedrømmer

Publisert av: Nellie Karlsson, 23.06.2022

Hva får du hvis du tilsetter ananas og mango med mynte og knuste kakesmuler? Proffkokk Marcus Bremdals drømmeaktige gino.

En klassisk dessert som aldri blir feil? 90-tallsdesserten gino. Marcus Bremdal fra det svenske kokkelandslaget tilbyr sin versjon av den ovnsgratinerte frukten med det hvite sjokoladetrekket.

INGREDIENSER

(4 porsjoner)
0,5 stk ananas
3 stk appelsiner
2 stk mango
2 stk lime
150 gr hvit sjokolade
6 stk småkaker (avhengig av størrelse)
Friske mynteblader

...

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 200 grader, grill.
 
Skrell og del ananas og mango i passe store biter. Skrell så appelsinen og fileter den i små biter. 

Fordel frukten i små, ildfaste porsjonsformer. Skrell lime og press saften over frukten. Riv over den hvite sjokoladen.
 
Gratiner i ovnen i ca. 3-7 minutter eller til sjokoladen har fått fin farge.
 
Knus vaniljedrømmene og topp desserten med kakesmulene. Pynt med mynteblader og server!

RELATERTE produkter