Hva får du hvis du tilsetter ananas og mango med mynte og knuste kakesmuler? Proffkokk Marcus Bremdals drømmeaktige gino.
En klassisk dessert som aldri blir feil? 90-tallsdesserten gino. Marcus Bremdal fra det svenske kokkelandslaget tilbyr sin versjon av den ovnsgratinerte frukten med det hvite sjokoladetrekket.
INGREDIENSER
(4 porsjoner)
0,5 stk ananas
3 stk appelsiner
2 stk mango
2 stk lime
150 gr hvit sjokolade
6 stk småkaker (avhengig av størrelse)
Friske mynteblader
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader, grill.
Skrell og del ananas og mango i passe store biter. Skrell så appelsinen og fileter den i små biter.
Fordel frukten i små, ildfaste porsjonsformer. Skrell lime og press saften over frukten. Riv over den hvite sjokoladen.
Gratiner i ovnen i ca. 3-7 minutter eller til sjokoladen har fått fin farge.
Knus vaniljedrømmene og topp desserten med kakesmulene. Pynt med mynteblader og server!