Ta julebaksten sammen med Linn Utbult! I denne videoen deler hun sine beste juletips: rocky road.
Vil du legge listen høyere for julebaksten? Linn Utbult, vinner av Hela Sverige Bakar 2018, viser hvordan hun lager sin variant av rocky road. Kombinasjonen av søtt, seigt og litt salt gjør sjokoladebitene lette å like og vanskelige å spise bare litt av. Et must til jul!
INGREDIENSER
(ca. 50 stykk)
Rocky road
200 g melkesjokolade
100 g mørk sjokolade
1 pose (220 g) Dumle
1 dobbel Daim
2 dl minimarshmallows
3 dl salte peanøtter
1 heftig klype flaksalt
Garnering
1 håndfull peanøtter
Noen minimarshmallows
Noen klyper flaksalt
SLIK GÅR DU FREM
Smelt sjokoladen forsiktig over et vannbad. Del dumlene på midten. Hakk daimen.
Legg peanøtter, dumle og marshmallows i en bolle. Tilsett smeltet sjokolade, Daim og flaksalt. Bland grundig og hell røren i en ovnsform med bakepapir. Flat ut røren litt med en kakespade. Pynt med peanøtter og minimarshmallows.
La stivne ved romtemperatur, og skjær deretter rocky road i biter. Oppbevares i kjøleskapet i en tett lukket boks.
SKARPE BAKEREDSKAPER
Fingerferdighet er vel og bra. Men for å lykkes med bakverkene er stabile og pålitelige redskaper alfa og omega. Hvis du ikke har oppdaget Globals skarpe bakesortiment før, er det på tide å gjøre det nå. Vi anbefaler fire favoritter å legge (bake)vottene på!
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.