Legg en gullkant på middagen med en utsøkt kombinasjon av smakfulle ingredienser og balanserte teksturer!
Saftig hummer, kremet gulrotsaus, sprø fennikel og fersk dill – en frisk og delikat rett, perfekt for en elegant middag.
INGREDIENSER
Stekt hummer
(ca 2 porsjoner)
2 stk hummerhaler
2 ss smør
2 hvitløksfedd
Fersk timian
Salt
Saus
4 ss redusert gulrotjuice
200 g smør
1 stk sitron
Salt
Topping
1 stk fennikel
2 kvister dill
SLIK GJØR DU
Hummer
Skrell hummerhalen og stek den i en varm stekepanne. Når hummerhalen har fått farge, tilsett smør, hakket hvitløk og timian. Øs smøret over hummerhalen og avslutt med å tilsette salt.
Saus
Kok opp gulrotjuicen og saften fra en sitron i en kjele. Tilsett smøret under omrøring og smak til med salt.
Topping
Skjær fennikelen i tynne skiver og plukk dillen. Legg fennikelen en stund i isvann og la den så renne av på et papir. Topp hummerhalen med sausen, fennikelen og dillen.
Server og nyt!