Vårens grønnsaker på glass

Publisert av: Nellie Karlsson, 08.04.2024

Vårens smaker på glass! Den klassiske potetsalaten i ny versjonen med vårens første grønnsaker. Denne blandingen av ferske urter og rotgrønnsaker vil få smaksløkene dine til å danse. 

INGREDIENSER

Potetsalat (4 porsjoner)
400 g ferske poteter
4 gulrøtter
200 g sukkererter
2 rødløk
4 ss kapers
8 asparges
6 ss ferskost
2 ss dijonsennep
3 ss kaldpresset rapsolje
Persille
Sennepsfrø
Flaksalt

...

SLIK GJØR DU

Skjær opp gulrøtter og asparges. Kok sammen med de ferske potetene i saltet vann, til rotgrønnsakene er blitt myke. 

Bland sammen ferskosten og dijonsennep. Smak til med salt og pepper.

Skjær rødløk og sukkererter i tynne skiver. Bland sammen poteter, gulrøtter og asparges med ferskosten. Legg i rødløk og sukkererter vekselvis. 

Legg i glasset og drypp litt rapsolje over. Dryss på toppen flaksalt, sennepsfrø og fersk persille.

RELATERTE produkter