Allsidige alger
La alger bli et fast innslag på middagsmenyen! Lær deg mer om denne klimasmarte råvaren – her er noen tips om hvordan du kan bruke den i matlagingen.
Alle er klar over at vi må gjøre noe for å redde miljøet. Det er en konstant debatt om hva fremtidens spiskammer skal inneholde. Noen av kandidatene er insekter, laboratoriedyrket mat og belgfrukter. Men hvis vi får velge da snur vi oss heller til sjøen. Tang og alger topper listen over mat vi ønsker å spise i fremtiden.
I tillegg til at de er bra for miljøet er alger en supermat som inneholder proteiner, mineraler og flerumettede fettsyrer. De er en ekte umamibombe som har lenge vært en naturlig del av asiatisk matlaging. Hvis du ikke er klar for tangsalat ennå, start ved å bruke tang og alger som smaksstoffer i favorittrettene dine.
Tangkjeks
Oppskrift! Tørket tang forsterker smakene i knekkebrødet ditt. Enten du velger å høste dine egne alger eller kjøper en ferdig pakke har vi en enkel oppskrift til deg!
TIL OPPSKRIFTENLES OGSÅ
- All inspirasjon
- Produkt tips
- Oppskrifter
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Vedlikeholdsråd
- Knivguide
- Slipeskole