Allsidige alger

La alger bli et fast innslag på middagsmenyen! Lær deg mer om denne klimasmarte råvaren – her er noen tips om hvordan du kan bruke den i matlagingen.
Alle er klar over at vi må gjøre noe for å redde miljøet. Det er en konstant debatt om hva fremtidens spiskammer skal inneholde. Noen av kandidatene er insekter, laboratoriedyrket mat og belgfrukter. Men hvis vi får velge da snur vi oss heller til sjøen. Tang og alger topper listen over mat vi ønsker å spise i fremtiden.
I tillegg til at de er bra for miljøet er alger en supermat som inneholder proteiner, mineraler og flerumettede fettsyrer. De er en ekte umamibombe som har lenge vært en naturlig del av asiatisk matlaging. Hvis du ikke er klar for tangsalat ennå, start ved å bruke tang og alger som smaksstoffer i favorittrettene dine.

Tangkjeks
Oppskrift! Tørket tang forsterker smakene i knekkebrødet ditt. Enten du velger å høste dine egne alger eller kjøper en ferdig pakke har vi en enkel oppskrift til deg!
TIL OPPSKRIFTENLES OGSÅ

Bjørnebærsyltetøy med mynte og lime
Ta vare på de solmodne bjørnebærene og kok et friskt syltetøy med mynte og sitron. Perfekt alene – og en luksus i bakverk!
Les mer
Tangkjeks
Tørket tang forsterker smakene i knekkebrødet ditt. Enten du velger å høste dine egne alger eller kjøper en ferdig pakke har vi en enkel oppskrift til deg!
Les mer
Knust japansk agurksalat - sunomono
En forfriskende, knasende salat med japanske smaker. Server den til grillmat eller som en del av en asiatisk plukkmiddag!
Les mer- All inspirasjon
- Produkt tips
- Oppskrifter
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Vedlikeholdsråd
- Knivguide
- Slipeskole