Øyvind Bøe Dalelv, en av Norges beste kokker, viser i knivguiden hvordan man bruker forskjellige modeller riktig, og går gjennom hvilke ingredienser de passer for.
En kokkekniv er grunnleggende på et kjøkken. Kniven er allsidig og veldig populær blant fagfolk, og det er også derfor den kalles en kokkekniv. Modellen har en bladform som fungerer for mange forskjellige deler av matlagingen, for eksempel hakking av grønnsaker og servering av kjøtt, og den har en smal spiss som gjør det enkelt for deg å kontrollere kniven.
Kokkekniver kommer i flere forskjellige størrelser. De varierer fra 16 til 30 cm og den vanligste størrelsen er 20 cm. Hvilken størrelse du bør velge, avhenger av hva som ligger godt i hånden din, men også av om du ofte skjærer opp råvarer som store stykker kjøtt eller rotgrønnsaker og trenger et blad som er litt ekstra stort.
Kokkekniver
Kokkekniven G-2 var den første modellen Global noensinne lanserte. I dag finner du nesten 30 forskjellige typer kokkekniver i Globals sortiment. Fra orientalsk til olivenslipt i serien Classic, Sai og Ni.
Global Classic, Global Sai, Global Ni og Global Ukon Hva er forskjellen mellom Global sine forskjellige knivserier? Her er egenskapene som gjør at knivene skiller seg ut fra hverandre.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.