Slik gjør du
Skall
Smelt det fargede smøret. Mal smøret med pensel i valgfritt mønster i konfektformene.
Temperer den hvite sjokoladen og fyll opp konfektformene.
La det hvile i 30 sekunder, snu deretter formene og tøm ut overflødig sjokolade. Sett formene i kjøleskapet og la dem stivne. Lag sitronkremen og lakrisganachen i mellomtiden.
Når skallene har stivnet, fyll dem med en tredjedel lakrisganache og en tredjedel sitronkrem.
Temperer sjokoladen på nytt og "lukk" konfektene igjen. Sett dem i kjøleskapet i 20 minutter før du tømmer dem ut av formene.
Sitronkrem
Smelt smøret i en kjele og riv sitronskallet. Tilsett sitronsaften og 90 g sukker. Varm opp til sukkeret løser seg opp.
I mellomtiden, visp sammen eggene med 110 g sukker. Hell smørblandingen over eggeblandingen mens du rører. Sett tilbake på varmen og varm opp til 86 grader.
Fjern fra varmen og rør inn vodkaen og saltet. Hell i beholdere og oppbevar i kjøleskapet.
Lakrisganache
Kok opp fløte, glykose, muscovadosirup og lakrispasta.
Hell den varme blandingen over sjokoladen og rør sammen.
Når ganachen når 35 grader, rør inn smøret.