Laksesashimi med rød grapefrukt & reddik

By på noe friskt, vakkert og superenkelt. Proffkokk Louise Johansson gir oss oppskriften på en av sine favorittretter – laksesashimi.
Les mer
Tartar de Fuet
En klassiker i ny drakt! Tartar de fuet er en smaksrik vri på biff tartar, der spansk salami erstatter storfekjøttet. En trygg og tapasvennlig tartar – perfekt som forrett eller snacks.
Les mer
Koreansk taco
Koreansk eller meksikansk - hvorfor velge når du kan få begge deler? Her møtes de to kjøkkenene i en kryddersterk tacooppskrift.
Les mer
Bao buns med hoisinkylling
Server myke, dampede bao buns med stekt hoisinkylling, syltet agurk og soyamajones. En oppskrift du garantert vil lage igjen og igjen!
Les mer
Karamellisert løk
Karamelliser mer! En fantastisk måte å fremheve sødme – og runde av den skarpe smaken i løken. Her byr vi på den beste oppskriften til suksess!
Les mer
Fudge med kardemomme
Lag din egen fudge til jul! En sikker stemningskaper med proffkokk Louise Johansson sitt beste fudge-oppskrift.
Les mer
Sjøkrepshale med smørsaus
Kreps til forrett – ja, takk! Imponer med denne smakfulle oppskriften på sjøkrepshale servert med en smakfull skalldyrsmørsaus.
Les mer
Porchetta
Lag en tvist på ribben og server porchetta til jul! Denne lekre italienske retten passer perfekt sammen med klassiske juletilbehør som salat, rødkål og julesaus.
Les mer
Potetkake à la Janssons fristelse
Den tradisjonsrike svenske gratengen “Janssons fristelse” smaker alltid riktig, men prøv også denne spennende varianten av potetkaken med ansjos.
Les mer
Laks Tataki
Raskt og enkelt – og utrolig godt! Her er proffkokk Øyvind Dalelvs oppskrift på Laks Tataki.
Les mer
Juledessert i glass
Julens beste smaker i en dessert. Med sjokolade, pepperkake, tyttebær, appelsin, karamell og mascarpone – samler denne desserten alle tradisjonene i et glass. Perfekt å servere i porsjoner!
Les mer
Birria tacos
Birria er en tradisjonell meksikansk chiligryte. I denne oppskriften serveres oksekjøttet i ostefylte tortillaer og dyppes i sausen fra kasserollen. Bedre fredagstaco er det vanskelig å lage!
Les mer
Villsvin Wellington
Oppskriftstips! Den svenske villmarkskokken Daniel Tottie har laget sin egen variant av Biff Wellington med villsvinsfilet som base. Vilt godt!
Les mer
Pink pasta
Trendretten nummer én? Rosa pasta eller Barbie-pasta lager du raskt ved å blande pasta med en saus laget av rødbeter og geitost.
Les mer
Stekt hummer med gulrotsaus & sprø fennikel
Saftig hummer, kremet gulrotsaus, sprø fennikel og fersk dill – en luksuriøs hummerrett med alt ekstra.
Les mer
Okonomiyaki med shiitakesopp
Frida Ronge lager favorittretten sin – Okonomiyaki. Det er en kålpannekake som er en veldig populær street food-rett i Japan.
Les mer
Pasta med jordskokk & østerssopp
En himmelsk god pasta med kremet jordskokk, deilig stekt sopp og friske urter. Toppes med trøffelolje!
Les mer
Toast med kantarell & løyrom
Skogens og havets gull på samme toast, toast med kantarell & løyrom – her er oppskriften på høstens mest luksuriøse forrett.
Les mer
Vegetarisk taco med portobellosopp
Taco er en rett som hele familien setter pris på. Prøv vår vegetariske oppskrift med portobellosopp og sterk jalapeñodressing.
Les mer
Bjørnebærsyltetøy med mynte og lime
Ta vare på de solmodne bjørnebærene og kok et friskt syltetøy med mynte og sitron. Perfekt alene – og en luksus i bakverk!
Les mer
Eplechutney med kanel og chili
Å servere chutney til indiske retter er like viktig som å servere ris, naan og raita. Prøv å lage din egen chutney med epler, chili og kanel for en spennende smak.
Les mer
Ovnsbakt rødspettefilet med champagnesaus
Champagnesaus, reker og asparges. Lag en luksusmiddag med proffkokk Marcus Bremdals oppskrift på ovnsbakt rødspettefilet! Serveres med urtepoteter.
Les mer
Shawarma med lam
En smak av Midtøsten! Server grillet lammekjøtt til middag – i form av en deilig shawarma med ferske grønnsaker, libabrød og grønn korianderdressing!
Les mer
Vårens grønnsaker på glass
Vårens smaker på glass! Nyt vårens nye grønnsaker i en ny versjon av den klassiske potetsalaten.
Les mer
Ovnstekte arparges med ramsløk & Hollandaisesaus
Vårens smaker og farger på tallerkenen! Start våren med denne oppskriften på en deilig forrett med grønn og hvit asparges – og Hollandaisesaus.
Les mer- All inspirasjon
- Produkt tips
- Oppskrifter
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Vedlikeholdsråd
- Knivguide
- Slipeskole