Laksesashimi med rød grapefrukt & reddik

By på noe friskt, vakkert og superenkelt. Proffkokk Louise Johansson gir oss oppskriften på en av sine favorittretter – laksesashimi.
Les mer
Tartar de Fuet
En klassiker i ny drakt! Tartar de fuet er en smaksrik vri på biff tartar, der spansk salami erstatter storfekjøttet. En trygg og tapasvennlig tartar – perfekt som forrett eller snacks.
Les mer
Koreansk taco
Koreansk eller meksikansk - hvorfor velge når du kan få begge deler? Her møtes de to kjøkkenene i en kryddersterk tacooppskrift.
Les mer
Bao buns med hoisinkylling
Server myke, dampede bao buns med stekt hoisinkylling, syltet agurk og soyamajones. En oppskrift du garantert vil lage igjen og igjen!
Les mer
Karamellisert løk
Karamelliser mer! En fantastisk måte å fremheve sødme – og runde av den skarpe smaken i løken. Her byr vi på den beste oppskriften til suksess!
Les mer
Fudge med kardemomme
Lag din egen fudge til jul! En sikker stemningskaper med proffkokk Louise Johansson sitt beste fudge-oppskrift.
Les mer
Sjøkrepshale med smørsaus
Kreps til forrett – ja, takk! Imponer med denne smakfulle oppskriften på sjøkrepshale servert med en smakfull skalldyrsmørsaus.
Les mer
Porchetta
Lag en tvist på ribben og server porchetta til jul! Denne lekre italienske retten passer perfekt sammen med klassiske juletilbehør som salat, rødkål og julesaus.
Les mer
Dalelvs julefavoritter
La proffkokk Øyvind Bøe Dalelv hjelpe deg i jakten på den perfekte gaven. Her har han valgt ut seks av sine favoritter – perfekt som gave til hobbykokken.
Les mer
Potetkake à la Janssons fristelse
Den tradisjonsrike svenske gratengen “Janssons fristelse” smaker alltid riktig, men prøv også denne spennende varianten av potetkaken med ansjos.
Les mer
Laks Tataki
Raskt og enkelt – og utrolig godt! Her er proffkokk Øyvind Dalelvs oppskrift på Laks Tataki.
Les mer
Juledessert i glass
Julens beste smaker i en dessert. Med sjokolade, pepperkake, tyttebær, appelsin, karamell og mascarpone – samler denne desserten alle tradisjonene i et glass. Perfekt å servere i porsjoner!
Les mer
Anbefalte sliperi
Når kniven din ikke blir skarp nok med en brynestav eller en våtsliper, må du slipe den opp på nytt. Vi anbefaler sliperi i nærheten av deg.
Les mer
Birria tacos
Birria er en tradisjonell meksikansk chiligryte. I denne oppskriften serveres oksekjøttet i ostefylte tortillaer og dyppes i sausen fra kasserollen. Bedre fredagstaco er det vanskelig å lage!
Les mer
Lag din egen gresskarlykt
Lag din egen gresskarlykt og spar på kjernene, da blir det også spooky snack. Happy Halloween!
Les mer
Villsvin Wellington
Oppskriftstips! Den svenske villmarkskokken Daniel Tottie har laget sin egen variant av Biff Wellington med villsvinsfilet som base. Vilt godt!
Les mer
Pink pasta
Trendretten nummer én? Rosa pasta eller Barbie-pasta lager du raskt ved å blande pasta med en saus laget av rødbeter og geitost.
Les mer
Global fyller 40 år!
Global fyller 40 år – og lanserer to knivskarpe jubileumsprodukter. Bli med å feire jubileet med pomp og stål!
Les mer
Stekt hummer med gulrotsaus & sprø fennikel
Saftig hummer, kremet gulrotsaus, sprø fennikel og fersk dill – en luksuriøs hummerrett med alt ekstra.
Les mer
Okonomiyaki med shiitakesopp
Frida Ronge lager favorittretten sin – Okonomiyaki. Det er en kålpannekake som er en veldig populær street food-rett i Japan.
Les mer
Soppguiden – 5 gode matsopper for nybegynnere
Høstsesong er soppsesong! Her er tips om fem gode matsopper med tilhørende oppskrifter og tips til utstyr.
Les mer
Pasta med jordskokk & østerssopp
En himmelsk god pasta med kremet jordskokk, deilig stekt sopp og friske urter. Toppes med trøffelolje!
Les mer
Toast med kantarell & løyrom
Skogens og havets gull på samme toast, toast med kantarell & løyrom – her er oppskriften på høstens mest luksuriøse forrett.
Les mer
Vegetarisk taco med portobellosopp
Taco er en rett som hele familien setter pris på. Prøv vår vegetariske oppskrift med portobellosopp og sterk jalapeñodressing.
Les mer
Bjørnebærsyltetøy med mynte og lime
Ta vare på de solmodne bjørnebærene og kok et friskt syltetøy med mynte og sitron. Perfekt alene – og en luksus i bakverk!
Les mer- All inspirasjon
- Produkt tips
- Oppskrifter
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Vedlikeholdsråd
- Knivguide
- Slipeskole