Dropp den klassiske buffeten og server en 3-retters påskemiddag! Vi har satt sammen en deilig påskemeny med hvit asparges, laks og påsketrøfler.
Mat og drikke er synonymt med påsken - gjerne i overflod. Vi nyter egg i alle former, og på buffeten finner du alt fra pålegg, til varmrøkt og langkokt. Våg å tenke utenfor buffébordet i år. Å servere en 3-retters meny med innslag av påskeelementer kan være like hyggelig for nære og kjære.
Nyt en god og matglad påske!
TRERETTERSMENY

FORRETT: HVIT ASPARGES MED MANDELHOLLANDAISE
Påske og primører hører sammen – som hver vår! Hvorfor ikke starte måltidet med en forrett av hvit asparges og hollandaisesaus? Med erteskudd og spiselige blomster som topping, blir dette en rett som gir herlige vårvibber.
Til oppskrift
HOVEDRETT: MARINERT GRAVLAKS
Påskelaksen vil vi ikke være uten. Men det kan være gøy å prøve en ny smak og tilberedningsmetode. Hva med en lakseloin som er saltet og marinert? Til servering: sprø fennikelsalat og soyamajones. Deilig!
Til oppskrift
DESSERT: PÅSKETRØFLER
Avslutt måltidet på beste måte - med kaffe, trøfler og muligens en Avec. Prøv vår påskeinspirerte trøffeloppskrift med sitronkrem, lakrisganache og hvit Valrhona-sjokolade. Det frisker opp med både farge og smak!
Til oppskrift