Vårens smaker på glass! Den klassiske potetsalaten i ny versjonen med vårens første grønnsaker. Denne blandingen av ferske urter og rotgrønnsaker vil få smaksløkene dine til å danse.
INGREDIENSER
Potetsalat (4 porsjoner)
400 g ferske poteter
4 gulrøtter
200 g sukkererter
2 rødløk
4 ss kapers
8 asparges
6 ss ferskost
2 ss dijonsennep
3 ss kaldpresset rapsolje
Persille
Sennepsfrø
Flaksalt
SLIK GJØR DU
Skjær opp gulrøtter og asparges. Kok sammen med de ferske potetene i saltet vann, til rotgrønnsakene er blitt myke.
Bland sammen ferskosten og dijonsennep. Smak til med salt og pepper.
Skjær rødløk og sukkererter i tynne skiver. Bland sammen poteter, gulrøtter og asparges med ferskosten. Legg i rødløk og sukkererter vekselvis.
Legg i glasset og drypp litt rapsolje over. Dryss på toppen flaksalt, sennepsfrø og fersk persille.