Vil du ta matlagingen til neste nivå? Med riktige verktøy blir det enklere å lykkes med å stykke og hakke fine biter til viltgryten. I tillegg til en kjøttøks og en utbeningskniv tror vi at et solid skjærebrett i tre ville gjøre det bra på Jeppes kjøkken. En stabil stekegaffel kan også hjelpe deg med å holde kjøttet på plass når det skal transjeres.
Biff Rydberg er en klassiker. Det er en luksuriøs variant av pytt-i-panne med oksefilet, stekt løk og potetterninger toppet med eggeplomme og persille. Hvorfor ikke prøve at erstatte oksekødet med elg, rådyr eller rådyr?
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.