Dalelvs slipeskole

Publisert av: Hanna Høiness, 14.08.2024

Er knivene dine sløve? Få finslipt ferdighetene dine med Øyvind Bøe Dalelvs slipetips – og knivene blir som nye.

Kokkens viktigeste verktøy er skarpe kniver. Den enkleste måten å vedlikeholde skarpheten på kniven er å bruke et skjerpeverktøy, som kan være en skjerpestav eller en enkel knivsliper. Men hvis kniven har blitt virkelig sløv, eller har fått skader på eggen, må du slipe for å få frem en ny råegg. Dette kan gjøres med en manuell knivsliper med 3 hjul eller ved hjelp av en klassisk slipestein med ulike grovheter.

Lær å slipe riktig - og gi kniven evig liv. 

KNIVSLIPER

Skjerpe kniven på 30 sekunder? Med Globals praktiske knivsliper er det fullt mulig. I denne videoen viser Øyvind Bøe Dalelv deg hvordan du gjør det.

SKJERPESTAV

Hold din Globalkniv skarp over tid. Dra kniven noen ganger over en skjerpestav, en gang i måneden eller oftere. Enkelt vedlikehold.

SLIPESTEIN

Slip som en proff – bruk slipestein! Med riktig teknikk kan du gjenopprette skarpheten selv på den sløveste kniven i skuffen.

RELATERTE produkter

LES OGSÅ