Er knivene dine sløve? Få finslipt ferdighetene dine med Øyvind Bøe Dalelvs slipetips – og knivene blir som nye.
Kokkens viktigeste verktøy er skarpe kniver. Den enkleste måten å vedlikeholde skarpheten på kniven er å bruke et skjerpeverktøy, som kan være en skjerpestav eller en enkel knivsliper. Men hvis kniven har blitt virkelig sløv, eller har fått skader på eggen, må du slipe for å få frem en ny råegg. Dette kan gjøres med en manuell knivsliper med 3 hjul eller ved hjelp av en klassisk slipestein med ulike grovheter.
Lær å slipe riktig - og gi kniven evig liv.
KNIVSLIPER
Skjerpe kniven på 30 sekunder? Med Globals praktiske knivsliper er det fullt mulig. I denne videoen viser Øyvind Bøe Dalelv deg hvordan du gjør det.
Begynner kniven din å bli sløv? Da er det på tide å skjerpe den! I Dalelvs slipeskole viser Øyvind Bøe Dalelv hvordan du bruker knivsliperen på riktig måte.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.