Legg noe grønt på grillen! Kål er en middagsfavoritt som enkelt kan varieres med ulike smakstilsetninger. La deg inspirere av Øyvind Bøe Dalelvs asiatiske oppskrift.
Vanligvis serveres kål strimlet eller hakket i salater, men faktum er at det også er utrolig godt å grille kål. Gjør som Øyvind Bøe Dalelv og gi kålen et løft med smaker som chili, hvitløk, ingefær og koriander. Retten fungerer utmerket både som en selvstendig rett og som tilbehør til grillmat.
Våg å være kreativ ved grillen!
INGREDIENSER
1 stk kål
1 ss sesamolje
1 ss solsikkeolje
Kryddersmør
4 ss smør
1 ss finhakket chili
1 ss finhakket hvitløk
1 ss finhakket ingefær
Til servering
1 bunt koriander
1 bunt mynte
1 ss svarte og hvite sesamfrø
Slik gjør du
Del kålen i store båter.
Pensle med olje og krydre med salt og pepper. Pensle deretter med kryddersmør.
Topp den grillede kålen med finhakket koriander, mynte og ristede sesamfrø.
Hvorfor ikke servere salaten i form av små, delikate båter med gravlaks eller roastbiff? Ludwig Tjörnemos vårlige oppskrift er perfekt for en utendørs lunsj!
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.