Ribbe, pinnekjøtt, kveite, sildesalat og Delfiakake – her byr Øyvind Bøe Dalelv på sine beste triks for å lykkes med de klassiske julefavorittene.
Noen ganger er det nettopp klassikerne som gjør julen komplett. En skikkelig saftig ribbe, det perfekte pinnekjøttet og en mektig Delfiakake. Men hvordan lykkes man med de klassiske julerettene? La Øyvind Bøe Dalelv vise deg veien.
Prøv en klassisk julemeny, à la Dalelv!
Pinnekjøtt med kålrotstappe og løksjy
Saftig og smakfull – Øyvinds pinnekjøtt kokes langsomt til det er mørt, og serveres så med kålrotstappe og herlig løksjy. En klassiker på julebordet.
Ribbe med surkål og rødkål
Øyvind viser fremgangsmåten for beste juleribbe – med perfekt svor. Serveres med surkål, rødkål og en magisk ribbesaus.
Gubbrøra
Imponer venner med en svensk sildeklassiker i jula. Gubbrøra er en sikker vinner på julefrokosten 1ste dag. Nå kan vi nyte Øyvinds favoritt!
Posjert kveite med Sandefjordsmør
Er du lei av fet julemat? Øyvind tilbereder kveite på den tradisjonelle måten. Serveres med nypoteter og Sandefjordsmør
Delfiakake
En mektig klassiker når man trenger noe ekstra søtt. Delfiakake byr på like mye sjokolade som nostalgi – akkurat slik julen skal smake.